четверг, 25 июня 2020 г.




ОСВІТА ДИСТАНЦІЙНА,
ВІРТУАЛЬНА;
ГРОМАДЯНСЬКА ЖУРНАЛІСТИКА
РЕАЛЬНА

Ще зовсім нещодавно ми пережили усі реалії віртуальної дистанційної освіти. І діти, і педагоги, і батьки, напевно, зрозуміли і відчули те, наскільки це було складним і виснажливим процесом. І для шкільної, і для позашкільної освіти. Але то вже позаду. А от гарні спогади допомагатимуть тримати себе у формі та підтримувати бадьорий дух творчості під час літніх канікул!
І прикладом тому є творчість ІРИНИ КОЛИЧЕВОЇ, за активної участі її мами пані ТЕТЯНИ. Особливо під час карантину вони дуже цікаво попрацювали, створили чимало різних текстових сюжетів та фоторепортажів для блогу, для ЦДЮТ, для газети «Трибуна трудящих». 
Цього разу читачам 23-го номеру газети представлено публіцистичний дебют Ірини, що має назву «9 клас у стилі онлайн». Отож, вітаємо авторку та її маму з дебютом,  зичимо міцного здоров’я та творчої наснаги під час канікул. Адже варто писати й надалі про цікаві події, що відбуваються довкола нас. Бо будь-які карантинні обмеження, в тому числі освіта дистанційна, віртуальна створюють сучасні запити, які втілюються авторами у життя. І вкотре доводять, що громадянська журналістика цілком реальна.

Леонід Гапєєв,
керівник гуртків «Моя майбутня професія», «Точка зору»
ЦДЮТ № 5, Харків




Комментариев нет:

Отправить комментарий